top of page
Giving tuesday.png

Vår gåva i samband med Giving Tuesday

De första 5 organisationer som hör av sig till oss kommer att få 20h kostnadsfri genomlysning av sina CRM processer. 

 

Många organisationer har inte tid eller resurser för att se över sina processer. Vi vill hjälpa er att effektivt kunna samla in medel till era ändamål! Se över era flöden, verktyg, kompetenser, licenskostnader. Nyttjar ni era verktyg optimalt? Behöver ni få en skjuts i er digitala kommunikation? Vill ni bemöta givarens/medlemens krav på återkoppling? Vill ni kunna mäta era insatser och effekter av dessa? Då kan vi hjälpa er med detta.

 

När ni anmäler er, motivera gärna kort varför ni behöver vårt stöd och vad vi kan hjälpa er med.

GivingTuesdaySweden_-heart_hashtag1080x1080.jpg

Streamstone Relations CSR arbete

Streamstone Relations har som sin vision att bidra till en bättre värld genom att bistå andra icke-vinstdrivande organisationer med deras verksamhetsutveckling. Genom vår expertis inom de digitala processer och dess verktyg bidrar vi till att andra kan rädda djur, hjälpa människor, värna om klimatet, stödja forskningen mm, mfl.

Våra kunder är insamlings- och medlemsorganisationer, fackförbund, lärosäten, föreningar och andra icke kommersiella verksamheter.

Som en del av vårt CSR arbete vill vi skänka 1% av vår tid till organisationer som kan få ta del av vår kunskap och expertis. Vi är experter på CRM och Marketing Automation verktyg och verksamhetsprocesser kopplade till det. 

Mer information om Giving Tuesday - www.givingtuesday.se

 

#givingtuesdaysweden 

Vad gör ditt företag på Giving Tuesday?

Här kommer 5 tips vad du och din ditt företag kan bidra med:

1. Ge bort något du inte längre behöver – till en second hand-butik som skänker vinsten till goda ändamål (t.ex. möbler, datorer, pärmar mm)


2. Sponsra med mat, kläder, förnödenheter 


3. Ge av din tid. Erbjud audit, workshop, era lokaler, volontärarbete 


4. Bli blodgivare - bästa sättet att rädda liv!

5. Ge en gåva till en organisation som arbetar för något du tycker är viktigt. 

 

Vi vill uppmärksamma:

Det spelar ingen roll vad ni gör. Börja engagera dig, ditt företag och dina anställda ideellt. Berätta om ditt engagemang på sociala medier, med hashtaggen #givingtuesdaysweden – så sprider vi en våg av generositet över världen!

bottom of page