top of page

tis 09 maj

|

Online

ERFA-grupp - CRM för fackförbund hösten 2021

Du som ansvarar för CRM, medlemsutveckling eller lojalitet på ett fackförbund har nu möjlighet att hänga med i vår ERFA-grupp. Ta chansen att skaffa dig nya kunskaper, inspireras och utbyta erfarenheter med andra i samma roll som dig själv.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ERFA-grupp - CRM för fackförbund hösten 2021
ERFA-grupp - CRM för fackförbund hösten 2021

Tid och plats

09 maj 19:00

Online

Om evenemanget

Att träffa kollegor, utbyta erfarenheter och få ny kunskap är viktigt, dels för att fortsätta utveckla organisationens arbete med CRM, medlemsutveckling och lojalitet men också för den personliga utvecklingen. Vår erfarenhet är att ansvariga för CRM, medlemsutveckling eller lojalitet på fackförbund ofta känner sig ensamma i sina roller och har få att bolla och utbyta erfarenheter med inom den egna organisationen. Under våren 2021 startar StreamStone Relations därför en ERFA-grupp speciellt anpassad och inriktad för dig som ansvarar för frågorna på ett fackförbund. Läs mer om upplägget och anmäl dig nedan. 

Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Vad är en ERFA-grupp?

Syftet med ERFA-gruppen är att kunna dela erfarenheter, få inspiration och nya kunskaper och kunna diskutera utmaningar och möjligheter med personer i samma roll som en själv.​

ERFA-gruppens upplägg

I vårt upplägg ingår sex workshop-tillfällen. Tre av dem under hösten och och tre under våren. Varje träff är mellan 08.30 - 12.30 där den sista halvtimmen är ”frivillig”, dvs det är helt ok att lämna kl. 12.00 om du inte har fler frågor eller behöver lämna.Under våren kommer träffarna sannolikt ske digitalt via teams. Om restriktionerna lättar mot hösten kommer vi sannolikt att försöka träffas fysiskt. 

Program/Innehåll

Den röda tråden och utgångspunkt för vår ERFA-grupp är medlemslivscykeln. För varje träff kommer vi att arbeta med ett förbestämt område i medlemslivscykeln som t.ex. onboarding eller engagemangsfasen. Vi kommer dessutom att ta med en inspirerande gästföreläsare till varje tillfälle och potentiellt även låta någon av deltagarna berätta om hur just de arbetar och vilka utmaningar/möjligheter de står inför. Det kommer givetvis även finnas utrymme för att diskutera och utbyta idéer. 

Vad krävs av mig?

Ditt bidrag består i att förbereda dig och fundera igenom utmaningar/möjligheter i din organisation till varje workshop och att vara beredd att bidra med erfarenheter, tankar och idéer. StreamStone Relations står för innehåll, moderator och gästföreläsare.

Vad får jag med mig?

Vår förhoppning är att du efter varje träff kommer att få med dig ny kunskap och nya idéer men även att du etablerat ett starkt nätverk med andra som står inför samma utmaningar och behov. Du kommer även att få tillgång till vår exklusiva LinkedIn-grupp där förhoppningsvis alla deltagare, vi på StreamStone Relations och våra gästföreläsare kommer att finnas tillgängliga för framtiden.

Kostnad och anmälan

Kostnaden för deltagande vid samtliga 6 tillfällen är totalt 5 000 kr (exkl. moms). Anmälan sker genom att fylla i formuläret nedan. 

Frågor

Om du har några frågor så besvarar vi dem gärna. Kontakta Niclas Andersson på niclas@streamstonerelations.se eller slå en signal på 070-7585065.

Dela detta evenemang

bottom of page