top of page

Startar i mars 2021

|

On-line

ERFA-Grupp CRM - Fackförbund (1)

Nu har du som ansvarar för CRM, medlemsutveckling eller lojalitet på ett fackförbund möjlighet att hänga med i vår ERFA-grupp. Ta chansen att skaffa dig ny kunskap och utbyta erfarenheter med andra i samma roll som du. Gruppen startat mars 2021.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ERFA-Grupp CRM - Fackförbund (1)
ERFA-Grupp CRM - Fackförbund (1)

Tid och plats

Startar i mars 2021

On-line

Om evenemanget

Att träffa kollegor, utbyta erfarenheter och få ny kunskap är viktigt, dels för att fortsätta utveckla organisationens arbete med CRM men också för den personliga utvecklingen. Vår erfarenhet är att ansvariga för CRM, medlemsutveckling eller lojalitet på fackförbund ofta känner sig ensamma i sina roller och har få att bolla och utbyta erfarenheter med inom den egna organisationen. Under våren 2021 startar StreamStone Relations därför en ERFA-grupp speciellt anpassad och inriktad för dig som ansvarar för dessa frågor på ett fackförbund. Läs mer om upplägget och om hur du anmäler dig här nedan.

Vad är en ERFA-grupp?

Syftet med ERFA-gruppen är att kunna dela erfarenheter, få inspiration och nya kunskaper och kunna diskutera utmaningar och möjligheter med personer i samma roll som en själv.​

ERFA-gruppens upplägg

I vårt upplägg ingår 6 workshops. Tre under våren och tre under hösten. Vi kommer att förlägga varje workshop till en förmiddag och varje workshop kommer att pågå 3,5 timmar. Under våren kommer träffarna sannolikt ske digitalt via teams. Om restriktionerna lättar mot hösten kommer vi sannolikt att försöka träffas fysiskt.

Program/Innehåll

För varje träff kommer vi att arbeta med ett förbestämt ämne (se program nedan). Vi kommer dessutom att ta med en inspirerande gästföreläsare och potentiellt även låta någon av er deltagare berätta om hur just ni arbetar och vilka utmaningar/möjligheter ni står inför. Det kommer givetvis även finnas utrymme för att diskutera och utbyta idéer. Temat för varje träff komemr att vara enligt följande:

1. Genomgång av upplägget och lära känna varandra

2. Nya medlemmar – Onboarding

3. Engagemangsfasen

4. Riskzon- och utträdesfasen

5. CRM och Marketing Automation. Datadriven kommunikation

6. Valfritt ämne – Deltagarna väljer

Vad krävs av mig?

Ditt bidrag består i att förbereda dig och funder igenom utmaningar/möjligheter i din organisation till varje workshop och att vara beredd att bidra med erfarenheter, tankar och idéer. StreamStone Relations står för innehåll,  moderering och gästföreläsare.

Vad får jag med mig?

Vår förhoppning är att du efter varje träff kommer att få med dig ny kunskap och nya idéer men även att du etablerat ett starkt nätverk med andra som står inför samma utmaningar och behov. Du kommer även att få tillgång till vår exklusiva Facebook-grupp där förhoppningsvis alla deltagare, vi på StreamStone Relations och våra gästföreläsare kommer att finnas tillgängliga för framtiden.

Kostnad och anmälan

Kostnaden för deltagande vid samtliga 6 tillfällen är totalt 5 000 kr (exkl. moms). Anmälan sker genom att fylla i formuläret nedan.

Frågor

Om du har några frågor så besvarar vi dem gärna. Kontakta Patrik Orsucci på patrik.orsucci@streamstonerelations.se eller slå en signal på 073-411 61 63.

Dela detta evenemang

bottom of page